Datum vydání rozšíření Idaho pro American Truck Simulator

Vývojáři již dokončují poslední detaily a s jistotou mohou oznámit, že rozšíření Idaho pro American Truck Simulator bude vydáno 16. 7. 2020 (čtvrtek), pravděpodobně v odpoledních hodinách. Pro zkrácení čekání se můžete podívat na novou upoutávku s mnoha zajímavými záběry.

A pokud vám video nestačilo, vývojáři připravili shrnutí těch nejlepších screenshotů z Idaha, mezi kterými se nachází i několik úplně nových.

Novinka 1 Novinka 2
Novinka 3 Novinka 4
Novinka 5 Novinka 6
Novinka 7 Novinka 8
Novinka 9 Novinka 10
Novinka 11 Novinka 12
Novinka 13 Novinka 14
Novinka 15 Novinka 16

Vývojáři při příležitosti vydání nového mapového rozšíření zároveň plánují spustit další event pro ATS na World Of Trucks, více informací se dozvíme příští týden. Nezapomeňte se také podívat na Steam stránku, kde si mimo jiné můžete přidat rozšíření Idaho do seznamu přání, pokud jste tak stále ještě neučinili:

11 comments

      1. tak ono dneska uz niesu az tak drahe graficke karty ja mam RX 580 co stala cca 450e pred 3 rokmi ci kolko ju uz mam a da mi to na full v 4k samozrejme ale nie v skalovani 400 percent. Dost zalezi aky si narocny ci ti vadi ze uz hra pada ku 30 fps ale myslim ze velmi narocnejsie idaho nebude. Inak vam zavidim ja si asi pockam aj ked ats velmi nehravam ale koli urazu musis setrit 🙁

              1. Vim o cem mluvis. Taky jsem kdysi mel 60 Hz monitor a musel jsem zapinat V-Sync kvuli input lagum. Proto jsem zakoupil herni 120 Hz a nedam na nej uz dopustit.
                Ale u ETS i ATS je problem ten, ze hry nejsou uplne stabilni. U ETS to jeste jde, ale u ATS je to videt hodne, staci prijet do vetsiho mesta a propady snimkovani se ihned projevi. Mam rad ETS i ATS od pocatku, tak ze clovek jim hodne odpusti, ale chce to na optimalizaci stale pracovat.

Zveřejnit odpověď