Přídavné střešní klaksony v aktualizaci 1.38 pro ETS2

Veřejné testování nové aktualizace 1.38 pro Euro Truck Simulator 2 je v plném proudu. Vývojáři se ovšem kromě opravování chyb a dolaďování nových funkcí rozhodli přidat ještě jednu úplnou novinku – střešní klaksony.

Novinka 1 Novinka 2

Doposud jste si mohli vzduchové klaksony přimontovat pouze ke střešním nosníkům, což zpravidla nevypadalo vůbec dobře. Možnost přidat si klaksony přímo na střechu tak byla žádána už prakticky od prvního vydání hry. Nyní se to konečně podařilo, pro každý tahač ve hře (a dokonce i pro každou kabinu), přibyly nové body pro umístění klaksonů podle toho, jak se obvykle umisťují ve skutečnosti. Kromě toho přibyly i nové modely vzduchových klaksonů, které více odpovídají realitě.

Novinka 3 Novinka 4
Novinka 5 Novinka 6

15 comments

  1. Zdravíčko,líbilo by se mi kdyby časem do ETSka přidali plně funkční tachograf pak by už mohli přidat nové auta a více doplnků do interieru a třeba i nové spolucestující kteří by se občas pohnuli.Také by se šiklo mít na výběr více barevných interieru ty základní vypadají moc uměle a plastově.Třeba uspořádat nějakou soutěž o nejhezčí interiery a pak je do hry dat i třeba jako rozšíření v dlcčku.

        1. A to mě na tý hře vadí asi nejvíc.Všechno hladký,žádná nerovnost takhle to přeci není.Ted se budu bavit o ATS.Furt se snaží přiblížit realitě ale v tomto případě tomu moc není.I když tam udělali pár nerovností ale prostě to není ono.Ano pro toho kdo používá klávesu tak to je o ničem ale u volantu by to mělo znát.I ta kabina by se měla nějak mrskat.

              1. Teď jsem jel z Las Vegas na sever a pak po 93 a po 56 do Cedar City. A musím říct, že na té 56-ce to je pěkně udělaný. Kabinou to houpe jak na moři. 😀
                U městečka Modena chybí na mapě jedna silnice, kterou se dá jet.
                A v Cedar City je zase to bláznivé křížení pruhů. K čemu je to dobrý?
                Už jsem se tu ptal, ale nikdo neví?

Zveřejnit odpověď