Vychází tahače Western Star 49X pro American Truck Simulator

Den po skutečném představení nových tahačů Western Star 49X přichází rovnou i v herní podobě do American Truck Simulator. Jak už bylo řečeno v nedávném oznámení, jedná se o velmi neobvyklou situaci, kdy výrobce poskytl předběžný přístup k prototypu svého tahače, díky čemuž může být vydán do hry takřka bezprostředně po jeho oficiálním představení ve skutečnosti.

Hráči si však zatím mohou vybrat pouze pár konkrétních konfigurací. K dispozici jsou dvě varianty podvozku, 12 variant motorů, 7 převodovek a několik možností tuningu denní kabiny. Větší a delší kabiny budou přidány později.

Novinka 1

Na modelu pracovali tři seniorní designéři. Jeden na exteriérovém modelu, jeden na interiéru a jeden na nátěrech. Kromě všech již dobře známých nátěrů můžete použít také jeden zbrusu nový s názvem „Wings of Awesomeness“, který je nabízen jako oficiální nátěr.

Novinka 2 Novinka 3
Novinka 4 Novinka 5
Novinka 6 Novinka 7
Novinka 8 Novinka 9
Novinka 10 Novinka 11

Celý tahač včetně všech možností je jako obvykle součástí aktualizace zcela zdarma. Pro vlastníky rozšíření Oregon však byl připraven ještě jeden bonus – ve městě Portland přibyla výrobní linka, odkud můžete vozit nové tahače Western Star k jednotlivým dealerům.

Novinka 12
Novinka 13 Novinka 14
Novinka 15 Novinka 16

5 comments

Zveřejnit odpověď