Finalizace nadcházejícího rozšíření Iberia pro Euro Truck Simulator 2

S každým dalším dnem jsou si vývojáři jistější a jistější ohledně dokončení dlouho očekávaného rozšíření Iberia pro Euro Truck Simulator 2. Před nějakou dobou naznačovali, že k vydání dojde během dubna, a pokud vše půjde stejným tempem, pak dojde k oznámení konkrétního data vydání pravděpodobně již příští týden.

Novinka 1
Novinka 2 Novinka 3

Pro samotné vydání Iberie připravují vývojáři několik doprovodných akcí. Ze všech nejdříve se můžete těšit na speciální živý stream plný otázek na vývojáře a zákulisních informací spolu se samotným Pavlem Šeborem, který na konci stiskne tlačítko pro vydání. A jak naznačuje obrázek níže, nezůstane se jen u streamů.

Novinka 4
Novinka 5 Novinka 6
Novinka 7 Novinka 8
Novinka 9

Během vývoje vás zároveň vývojáři žádali, ať si nadcházející rozšíření přidáte do seznamu přání na Steamu. Dohromady tak učinilo už přes 580 000 lidí, což je opravdu úctyhodné číslo, přičemž pokud náhodou nejste mezi nimi, máte poslední příležitost to napravit. A pokud navíc vytvoříte screenshot svého seznamu přání s rozšířením Iberia, umístíte ho na Twitter nebo Instagram s hastagem #ReadyForIberia a označíte oficiální profil SCS Software, pak máte šanci získat rozšíření Iberia zcela zdarma – vývojáři z těchto příspěvků vyberou 5 šťastných výherců, kteří získají klíč 3 hodiny před oficiálním vydáním.

Zveřejnit odpověď