Vychází faceliftované tahače Renault Trucks T pro ETS2

Jak bylo oznámeno, tak bylo dodrženo. S dnešní aktualizací pro Euro Truck Simulator 2 se představují nové faceliftované tahače Renault Trucks T, se kterými se rovnou můžete projet. Najdete je jako obvykle u všech virtuálních prodejců Renault Trucks ve hře.

Novinka 1 Novinka 2
Novinka 3 Novinka 4
Novinka 5 Novinka 6
Novinka 7 Novinka 8

Představení nových tahačů prostřednictvím hry ještě před skutečnou událostí je samo o sobě unikátní záležitost, neméně unikátní je ovšem soutěž, která díky této spolupráci vznikla. Od zítřka (7. 4.) do konce 25. 4. 2021 může každý z vás využít své kreativity a zúčastnit se speciální soutěže „Renault Trucks Evolution Design Contest“, ve které máte za úkol navrhnout nátěr na tyto tahače. Buď můžete přímo vytvořit modifikaci do hry, nebo si stáhnete oficiální fotografie a nátěr vytvoříte přes svůj oblíbený grafický editor. Anebo si je můžete třeba vytisknout, nátěr nakreslit ručně a pak naskenovat. Vše potřebné najedete na této stránce, včetně kompletních podmínek soutěže.

Novinka 9 Novinka 10
Novinka 11 Novinka 12

Porota složená z lidí se společností Renault Trucks a SCS Software následně projde všechny platné příspěvky a vybere 5 nejlepších a nejvhodnějších návrhů. Poté bude o těchto návrzích hlasovat komunita od 30. 4. do 2. 5., aby rozhodla o končeném vítězi. Všech pět finalistů obdrží volant Thrustmaster T150 od sponzora této kampaně, konečný vítěz z hlasování komunity ovšem získá velmi unikátní výhru. Návrh konečného výherce bude zpracován týmem Renault Trucks a použit na jednom z jejich produkčních tahačů, který bude odhalen na speciální akci během léta 2021 v sídle Renault Trucks ve francouzském Lyonu. Tvůrce tohoto designu obdrží VIP pozvánku na tuto akci, kde bude hvězdou večera, uvidí tahač se svým návrhem, bude mít možnost se v něm projet a zároveň komunikovat přímo s lidmi z Renault Trucks či SCS Software (pokud tomu ovšem nezabrání aktuální podmínky epidemiologické situace). Tahač s vítězným designem pak bude stát na prominentním místě v prodejně Renault Trucks v Lyonu a všichni hráči ETS2 budou moci tento nátěr použít ve virtuální podobě.

Novinka 13 Novinka 14
Novinka 15
Novinka 13 Novinka 14

10 comments

  1. nic ve zlem ale tento tahač byl už přestaven minuli rok i z renaultem T lab2 a lab3 , tento renault ma jen novou přední masku a bočnice jinak výkonnostně je úplně stejní . jinak minuli rok byl přestaven novy man E6 pro rok 2021 též nova maska i interier jsem zvědav jestli se ho dočkáme i v ETS2 https://i.postimg.cc/j2j6qRB4/170656987-570272914370826-1887532323967645388-n.jpg a renault t lab3 https://i.postimg.cc/2jHFcBBc/IMG-5240.jpg a zde nový MAN E6 2021 https://i.postimg.cc/fbZ9Tw9S/foto-1-5e5e514e00c87.jpg

    1. Nic ve zlym ale zajdi si na ocni a sezen si informace – ten Renault urcite nebyl predstaven loni. Predstaven byl ted 6.4. a jde o facelift verzi, takze neplet uplne jablka s hruskama. A ze byl predstaven novy MAN atp, je vcelku jedno. Zalezi na vyrobcich a SCS jestli se dohodnou. Presneji nezalezi to jen na SCS ze si reknou hele novej tahac jdeme ho hned udelat a tak bude.

      1. Raymy23 @ jako také nic ve zlem a o jakem přestaveni tady mluvíš ? já mluvím o reálným tahači ne od předělávce od SCS novy Renault T byl přestaven minuly rok na autosalonu jak Renault T 2021 tak i Renault Tab2 a Tab3 je vidět že ti se moc o reálné tahače nezájímáš 😀 takže by mě i zajímalo jestli se tohohle dočkají hráči do ATS nového Kenworthu T680 2021 ale on to stejně někdo dřív uděla a vydá jako modifikaci nežli samotné scs jak je zvykem 🙂 i novy Mercedes je už venku jako mod než samotné scs ho vydá hlavně že ho máj pri rozpracovaný ? https://youtu.be/C9NMso8b6Jw

        1. Takže mi chceš říct že jsou v Renaultu jebnutý na hlavu a nevěděj kde co představujou? Renault T Evolution byl představen v rámci ETS2. Tab2 a Tab3 do toho vůbec nepleť.

          No a k tomu že něco má mít SCS rozpracované – proč by nemohlo? Jestlipak víš v čem může být zádrhel že ještě nejsou udělané od SCS? Já ti to povím – licence. Ona ještě nemusí být dojednaná, podepsaná a když nemáš licenci, tak to ani logicky nemůžeš vydat. To je zásadní rozdíl v tom proč modeři můžou mít svůj model vydaný klidně týden po zveřejnění když to stihnou. Pak tu máme taky otázku optimalizace. Spoustu modifikací tahačů co jsem viděl je strašně neoptimalizovaná. Ať už jde o samotnou velikost souboru, přes šílenej počet polygonů modelu atd atd, což si zase SCS dovolit nemůže aby vydalo něco takového. Přemejšlej nad tím trochu.

  2. Zrovna jsem si říkal, dnes proběhla nějaká aktualizace ETS2, tak to bude nejspíš ono.
    A skutečně je. Ještě jsem se teda nedostal k tomu, abych pustil hru, snad později v noci.
    Na malování nejsem, tak mají soutěžící o jednoho konkurenta méně.
    Jinak to bude asi cool show. Pro vítěze pocta jako Brno.
    Zkusím popíchnout syna, on je ještě soutěživý. 🙂

Zveřejnit odpověď