Rozšíření DLC Michelin Fan Pack pro Euro Truck Simulator 2

Součástí probíhajícího veřejného testování aktualizace 1.43 pro Euro Truck Simulator 2 je nově také rozšíření stávajícího DLC Michelin Fan Pack, které už několik let nabízí pneumatiky a různorodé příslušenství do interiéru s motivem stejnojmenné značky.

Kromě předních a zadních pneumatik pro tahače přibyly úplně nově také pneumatiky pro návěsy a zároveň ještě více příslušenství do interiéru. Kompletní seznam nových předmětů v této aktualizaci si můžete přečíst na obrázku níže, každopádně dle slov vývojářů budou ještě novinky s tímto DLC přibývat.

Novinka 1

Pokud DLC Michelin Fan Pack náhodou ještě nevlastníte, můžete si ho nyní koupit na Steamu s 50% slevou za 1,49 € (~40 Kč).

Novinka 2
Novinka 3 Novinka 4
Novinka 5 Novinka 6
Novinka 7 Novinka 8

6 comments

    1. Samozřejmě, že je rozdíl. Tak už samotná velikost ovlivňuje chování (pokud si dáš např. dopředu menší pneumatiky než dozadu, pak to je znát dost). Jinak jsou ty pneumatiky všechny podobně dobré, takže při řízení rozdíl úplně nepoznáš, každopádně hra simuluje jejich vliv na spotřebu paliva, přilnavost za mokra nebo hlučnost (viz vlastnosti pneumatiky, které jsou vidět v upgrade shopu). Ve výsledku to taky ovlivňuje jak rychle se ti pneumatiky opotřebovávají (opotřebení se každopádně neprojevuje na vlastnostech pneumatiky, pouze ti rychleji přibývá celková hodnota poškození tahače/návěsu).
      *Už od updatu 1.22 😀 (https://svetsim.cz/2015/11/05/pneumatiky-hlavnim-tematem-updatu-1-22-pro-euro-truck-simulator-2/)

Zveřejnit odpověď