Chystané novinky pro World of Trucks

Připravované aktualizace pro Euro Truck Simulator 2 a American Truck Simulator budou obsahovat několik vylepšení – opravy mapy, vylepšení AI, vylepšení řazení, hardcore režim připojování návěsů nebo také přidání podpory XInput rozhraní a SKRS převodovky od CSIO Technologies. Významné aktualizace se ale dočká také portál World of Trucks, o které si něco povíme právě teď.

Novinka 1

Největší vylepšení je skryto „pod pokličkou“ – většina programovacího kódu, který doposud běžel a ukládal data v soukromé serverovně, byla přizpůsobena serverové infrastruktuře Amazonu. Díky tomu nejsou vývojáři omezováni přenosovou kapacitou a mohou tak přidávat více herních funkcí. Tato změna zároveň odstraní nepříjemné vypadávání serverů, které jste mohli občas zaznamenat při doručování externích zakázek.

Novinka 2

Zároveň přichází plná podpora externích zakázek pro American Truck Simulator a všechna mapová rozšíření v Euro Truck Simulator 2. Stejně tak odpadne nutnost vybírat externí zakázky přes internetové stránky, takže se už nebudete muset zdržovat přepínáním mezi hrou a prohlížečem. Na World of Trucks přibude také regionální nastavení, kde si budete moci přizpůsobit měrné jednotky podle vašich preferencí.

Novinka 3

Vývojáři už momentálně zastavili programování nového obsahu pro připravované aktualizace a všechno se soustředí na opravy chyb a dolaďování nových funkcí. Během pár týdnů tak můžete očekávat další otevřené testování.

26 comments

  1. Hledání návěsu,tak to zcela pochybuji,to nemá co dočinění s napojováním hardcore režimu.

    Bude to tak
    – otevřete točnici
    – najedete přesně,snížite vozidlo až točnice zacvakne
    – zatáhnete parkovací brzdu
    – zapojíte napajecí vedení
    – zvednete opěrný zvedák
    – možná tam bude i sebrání klínu z pod koly
    – uvolníte pružinu

    Tak takhle si to představují já.Když něco přeskočíte nebudete moci asi pokračovat v dalších úkonech.Možná i když špatně najedete a poškodíte točnici tak dostanete penále.Pokud to tak bude tak se máme na čem nervovat 🙂

    1. Kdyby to tak bylo jak pises,tak to by byl opravdu hardcore rezim,ktery by urcite hodne lidi ocenilo.Ale myslim si,ze to nebude zase az takove horke,vsechny body,ktere jsi napsal by tam mohly byt az na ten klin,ktery vetsina navesu ani nema,jen operny zvedak a napajeni se asi taky nedockame,jedine,ze by to bylo formou tlacitek postupne zapojovani,ale nic detailniho.
      No uvidime,uz asi moc spekulujeme 🙂

Zveřejnit odpověď