Začíná event #TruckAtHome na World of Trucks

Všichni momentálně prožívají nesnadné období v rámci takřka celosvětové karantény proti onemocnění COVID-19, a tak nastal čas, aby se do aktuálního dění zapojili také virtuální řidiči kamionů.

Novinka 1

Práce skutečných řidičů, kteří v současné době dodávají zásoby, poskytují služby zachraňující životy a udržují svět v pohybu, je velmi náročná a nebezpečná. Naopak ti, kteří mohou, by měli zůstat doma a nepřicházet s nikým dalším do kontaktu. Proto SCS Software připravilo mimořádný event na World of Trucks s názvem #TruckAtHome jako poctu těmto hrdinům.

Novinka 2 Novinka 3
Novinka 4 Novinka 5

Tentokrát nejste ničím limitováni. Cílem je zkrátka doručit co nejvíce zakázek, je jedno jestli spoustu krátkých nebo pár dlouhých, není omezený žádný náklad ani minimální vzdálenost. SCS Software na oplátku odvděčí vás a zejména ty, kteří to v současné době nejvíce potřebují (viz komunitní odměny níže). Pokud chcete, můžete si zároveň přes Steam Workshop stáhnout oficiální modifikace s tematickými nátěry na tahače (distribuce touto metodou probíhá kvůli současně probíhajícímu testování nových aktualizací, kam by nešlo nové nátěry snadno přidat).

Novinka 6

Úkol:

  • Pro osobní odměny doručte jakékoliv externí zakázky (včetně vlastních návěsů) o celkové plánované vzdálenosti 2500 km nebo vyšší (postup se počítá z obou her dohromady). V rámci komunitního úkolu je potřeba urazit dohromady alespoň 20 000 000 km. Komunitní postup můžete sledovat na hlavní stránce World of Trucks.

Osobní odměny:

  • Exkluzivní achievement na World of Trucks
  • Zatím nespecifikovaný předmět, který bude dostupný po vydání aktualizace 1.37

Komunitní odměny:

  • Za každých 20 000 000 km v komunitním postupu vývojáři rozdají Steam klíče v rámci speciální kampaně na sociálních sítích. Zároveň SCS Software poskytne určitou pomoc těm, kteří bojují proti rozšíření onemocnění COVID-19 (konkrétní kroky budou oznamovány případ od případu). Tedy čím větší vzdálenost hráči urazí, tím více bude rozdáno Steam klíčů a tím více pomohou ostatním, každý kilometr se počítá.

Doplňující informace:

  • Pro účast v eventu je vyžadována aktuální verze hry a propojení profilu s World of Trucks účtem.
  • Event končí 7. 4. 2020 v 01:59.

18 comments

  1. Event super ale mohlo bít o pár tisíc kiláků více v osobním. Komunitní je ok ale cesta klíčů na sociálních sítích je o ničem. Za prvé Vám Steam během chvilky zablokuje přístup kvůli velkému počtu pokusů a máte utrum a za druhé jsou během minut všechny fuč ☹️ Tedy alespoň u mě nebyl ani jeden funkční 🤔 Lepší cesta je konkrétní odměna pro všechny a nebo klíče pojmenovat na co jsou abych vybíral jen to co ještě nemám a nezablokoval si Steam registraci na tom co už mám v knihovně 😉

              1. Já právě většinou taky ale jsou různé nátěry nebo „ptákovinky“ které nemám a tak jsem ty čísla poctivě zadával protože jsem myslel že co jeden klíč to jedna věc. Teď už vím že všechny jsou pro jednu konkrétní věc a jsou v podstatě do 5 vteřin neplatné 🙂 Ale než jsem se dostal z ATS na kódy k ETS měl jsem od Steamu zablokované registrace pro příliš mnoho pokusů, proto považuji tento směr „odměn“ za nepříliš šťastný 🙁 Lepší by byl třeba nátěr z rouškou na čumáku tahače pro komunitní cíl a třeba rouška do interiéru pro osobní, ať máme památku na dobu rouškovou 😀

                1. Cely tenhle event poradne nakopnul obe hry. Kdyz sleduji ty cisla, kolik hracu naraz hraje ETS2 i ATS, tak jsem hodne prekvapeny. ETS2 si vylepsilo rekord o temer 14 tisic hracu, to je myslim slusny cislo. ATS tenhle vikend 2x pokorilo hranici 10 tisic, bezne se jeho maximum pohybuje kolem 5-7 tisici. Na konci eventu by mela byt nejaka komunitni odmena.

Zveřejnit odpověď