Vychází tahače Freightliner Cascadia pro American Truck Simulator

Nabídka tahačů v American Truck Simulator se nepřestává rozšiřovat ve vysokém tempu a nejnovějším přírůstkem do hry jsou zbrusu nové tahače Freightliner Cascadia, které můžete již dnes najít u svých prodejců.

Všechny modely byly vytvořeny do nejmenších detailů díky přímé spolupráci se společností Freightliner Trucks. Ve hře je k dispozici 12 variant podvozků, 14 motorů, 13 převodovek, 4 různé kabiny, 4 různé interiéry a různorodé možnosti tuningu. A navíc speciální nátěr na vlastnitelné 53stopé skříňové návěsy, který jste mohli vidět v propagačních materiálech.

Novinka 2 Novinka 3
Novinka 4 Novinka 5
Novinka 5 Novinka 6

Vývojářům se rovněž podařilo získat importovaný Freightliner Cascadia pro nahrávání zvuků. Jak to celé probíhalo se můžete podívat v jedné z předchozích novinek.

Novinka 7 Novinka 8
Novinka 9 Novinka 10

Celý tahač včetně všech možností je jako obvykle součástí aktualizace zcela zdarma. Takže pokud náhodou nemáte povolené automatické aktualizace hry na Steamu, hurá do toho.

Novinka 11 Novinka 12
Novinka 13 Novinka 14
Novinka 15

18 comments

    1. No a v cem je problem? Mas nekolik moznosti jak to resit.

      1) Zapnout si virtualni zrcatka
      2) Namapovat si tlacitka pro pohled vlevo, vpravo
      3) Zapnout si otaceni kamery dle volantu
      4) Zapnout si natoceni kamery pri blinkrech
      5) Koukat se mysi
      6) Pouzit TrackIR a podobne vychytavky
      7) V neposledni rade nastavit si spravne FOV podle velikosti obrazovky, vzdalenosti kde sedis a mel by jsi plus minus dostat realny pohled

    1. To nový Volvo bych taky tipnul, u toho WS5700 tam už mám pochybnosti. Přeci jen, tahače ktery máme ve hře jsou nový typy a tohle je „starší“. Nový WS máme. Ale je to jen moje spekulace kterou si můžu později nafackovat😀🤩😜😆😂. Ono by stačilo, kdyby SCS naznačilo že dělají na dalším vozitku a pak už je jedno co to bude 🔥🚚☢️🇺🇸, tady se na něco prijde😀🤩

Zveřejnit odpověď